QUARS

Demo Image
Overly

SILESTONE

Silestone està compost en més d'un 90% de quars natural, el que li proporciona una duresa i una resistència extraordinàries. És la primera i únic taulell de quars amb protecció antibacterià, dotant-li d'unes qualitats d'higiene úniques al mercat. És un material perfecte per a la seva utilització en múltiples aplicacions de cuines i banys, així com en laboratoris, hospitals, hotels, restaurants i altres usos professionals amb mínimes juntes.

AVANTATGES
Silestone® permet crear nous conceptes i ambients de disseny d'avantguarda gràcies a la seva diversitat cromàtica i d'acabats , resistència i flexibilitat, sent la marca líder que compta amb una major quota de mercat en taulells de quars per a cuines i també en banys.

PRODUCTES I COLORS DE SILESTONEDemo Image

COMPAC

El Quars Tecnològic és un producte d'excepcional duresa i bellesa. Amb l'aparença i sensació natural del quars però amb un rendiment superior gràcies a la seva gran durabilitat. Compte a més amb una gran gamma de colors, dissenys, mides, gruixos i ornamentacions. Un producte idoni per a taulells de cuina, paviments, aplacats i tot tipus de superfícies d'interior que hagin de suportar un ús intensiu.

Aquest material compta amb unes altíssimes prestacions quant a resistència. És molt resistent al ratllat, les taques i brutícia, l'aigua i la humitat.

Gràcies a la seva absència de porus no és possible el creixement microbià i la penetració de brutícia al seu interior.

PRODUCTES I COLORS COMPAC


Demo Image

SANTAMARGHERITA

Sòlid i elegant, l'aglomerat de quars SANTAMARGHERITA® és la solució ideal per a superfícies amb elevades prestacions tècniques.

Obtingut de sorres de quars seleccionades i resines certificades per al contacte amb aliments i la salubritat dels ambients, és ideal per a múltiples usos en amplis espais, així com per les solucions més refinades de disseny interior.

Resistents a la flexió, a l'abrasió i als àcids, els productes de la línia SM Quartz ofereixen una àmplia gamma de colors, textures i acabats innovadors, personalitzables amb elaboracions waterjet i d'impressió subliminar. Estan disponibles en fulls de format estàndard (cm 305 x 140, gruix cm 1,2, 2 i 3)
i rajoles (cm 30 x 30, 40 x 40, 60 x 60, gruix de cm 1,2). Mides personalitzades i fetes a l'ordre.

PRODUCTES I COLORS DE SANTAMARGHERITA 

Menu