PORCELLÀNICS

Demo Image
NEOLITH

NEOLITH

Neolith és un material resistent als raigs ultraviolats emesos paper sol, de manera que als colors no patiran cap tipus d'alteració amb el pas del temps, això el converteix en un material idoni per a espais exteriors que estan exposats al sol llargues hores al dia. A més el porcellànic Neolith, no permet la filtració de líquids, és Molt Lleuger i és resistent al foc i a les altes temperatures.

Si vol mantenir el seu porcellànic Neolith com el primer dia pot Fer-ho, ja que és resistent ALS agents químics que fan servir als productes de Neteja.

El porcellànic Neolith combina Diferents Característiques tècniques que li aportin una infinitat de solucions en Diferents espais, ja siguin interiors (taulells de cuina i bany, escales, paviments de terres, etc.) com a exteriors (sol, façanes, escales, revestiments de parets , etc.).

Noelith by Thesize es fabrica amb gruixos de 12 mm i en Diferents Laminats de: 5 + 3 i 5 + 5 mm.

PRODUCTES I COLORS DE NEOLITH
Demo Image
Overly

DEKTON

El Dekton és un material d'última generació que està conformat per matèries primeres que tradicionalment es van emprar per fabricar vidre, porcellànics i quars. Ha estat desenvolupat per la marca Cosentino gràcies a la tecnologia TSP, un procés en el qual s'acceleren els canvis metamòrfics que naturalment pateixen els minerals en ser exposats durant mil•lennis a alta pressió i altes temperatures.

Se li denomina superfície super compacta perquè la seva porositat és pràcticament nul•la. A més, amb aquest material, es creen grans superfícies d'una grandària enorme, una cosa gairebé impossible d'aconseguir amb materials naturals. El Dekton a més es fabrica amb un gruix molt fi, doncs això dóna versatilitat per poder recobrir amb ell tota mena de superfícies sense afegir un pes excessiu, i a més dóna un aspecte homogeni (sense juntes ni talls) que s'integra perfectament amb la resta de materials del lloc.

És una opció idònia per a les taulells de cuina i illes, banys, parets,paviments, escales i altres superfícies de treball. No es deteriora amb l'ús de productes químics, pel que és ideal per a zones que requereixin una especial freqüència en la higiene.


Demo Image Demo Image Demo Image Demo Image Demo Image